В партньорство с Leon.bg разработихме три комбинации от счетоводни и юридически услуги, съобразени с различните нужди на стартиращите бизнеси в България.

Пакетите са предназначени да обезпечат първите шест месеца от съществуването на стартиращата компания.

За повече информация и цени, моля, направете запитване.

БОНУСИ КЪМ ВСЕКИ ПАКЕТ

1. Клиентът получава безплатна консултация относно възможностите за финансиране на стартиращия бизнес, предоставена от Гецов и Партньори Консултантс, компания специализирана в подготовката, координацията и управлението на проекти, финансирани от Оперативните програми, фондовете на ЕС и други донорски програми

2. Може да получите и цялостна интеграция на системна инфраструктура – Google Workspace Business Starter (дигитален офис пакет) на преференциална цена от 705 лв./година. До 300 потребители (users/членове на екипа) в до 20 ваши бизнес домейна без оскъпяване. Gmail към @вашдомейн, drive, docs, calendar, forms, sheets, slides, meet, пълен контрол на фирмените данни с Admin за администраторски права върху посочените инструменти и потребители.

Интеграция, поддръжка, ресурси, wiki база с въпроси и отговори и още много. Резултатите: повече сделки, оптимизирани процеси, сигурност, бързина и контрол на данните и комуникацията. Решението може да използва, както за нови, така и от съществуващи потребители на Google Workspace.

Още информация на тази страница. Посочете код „NUM“ за преференция.